At være sammen med ham

Du lever kun én gang…

Teksten kom ud af højtalerne igen og igen “You only live once”, jeg lagde ikke ellers mærke til teksten, men kunne ikke undgå at bemærke denne ene sætning.

Jeg tænkte over det… Vi lever kun én gang. Ja. Nej.

Ja, for vi har virkelig kun dette ene liv til at beslutte os for Gud. Vælger vi ham, så har vi ét liv mere – og det varer evigt. Wau. Sikke et perspektiv.

Ja, og jeg har valgt! Evigheden.

Det giver mit liv i denne verden et andet perspektiv. Det betyder, at mit “only live once” ikke handler om, at jeg skal få mest muligt ud af det… for min skyld. Opleve mest muligt. Prøve mest muligt.

Mit “only live once” handler om, at jeg gerne vil leve, så andre lærer Jesus at kende. For én ting er sikkert: Lærer du ham at kende, så har du også lyst til at bruge en evighed sammen med ham!

Og det skønneste er, at jeg netop nu kan være sammen med ham og lære ham bedre og bedre at kende… Så er det på en måde, som om evigheden er begyndt allerede…

“Men den, der drikker af det vand, jeg vil give ham, skal aldrig i evighed tørste. Det vand, jeg vil give ham, skal blive en kilde, som vælder med vand til evigt liv” (Joh 4,14).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *