At være sammen med ham

Kristi evangelium åbenbares

Kristi evangelium. Er det ikke det, vi længes efter? Noget mere end det, som bare er menneskeligt. Gud! Det er Gud, som vi gerne vil møde.

Jeg ved, hvor du finder det… Jeg har selv fundet det… Jeg læser det hos en, som har fået det direkte fra Gud…

Paulus. Paulus indleder Galaterbrevet med at fortælle, at det han vil dele – det er på ingen måde hans eget – det er Guds!

“Fra Paulus, apostel, ikke fra mennesker, ikke udsendt af et menneske, men af Jesus Kristus og Gud Fader” (Gal 1,1). “Jeg har heller ikke modtaget eller lært det af det menneske, men ved en åbenbaring af Jesus Kristus” (vers 12).

Og det er Gud, som har kaldet ham til at dele det: “Men da Gud, der havde udset mig fra moders liv og kaldet mig ved sin nåde, besluttede at åbenbare sin søn for mig, for at jeg skulle forkynde evangeliet om ham blandt hedningerne” (vers 15-16).

Og Paulus søgte Gud i ensomhed, for at høre ham endnu tydeligere: “…rådførte jeg mig ikke først med nogen af kød og blod… men drog til Arabien og vendte siden tilbage til Damaskus. Dernæst, efter tre års forløb, drog jeg op til Jerusalem…” (vers 16.17.18).

Og det, som Paulus forkynder, det er “Kristi evangelium” (vers 7) – som han har modtaget det direkte fra Gud.

Læs Paulus – og du læser Guds ord. Læs Bibelen – og du hører Guds stemme. Bed Gud om, at du tydeligt må lære hans stemme at kende. Bed ham om, at han må åbenbare sig overfor dig personligt. … Det vil han gøre! Det er derfor, at han åbenbarer sig igennem sit ord…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *