At modtage

Du kan tro

Du, som ikke kender Gud. Du, som ikke tror på Gud. Du, som ikke har lyst til Gud. Du, som hader enhver tanke om tro eller om Gud…

Du kan komme til at elske Gud! Troen kan blive det største i dit liv. Sødmen fra Jesus kan blive det skønneste, som du nogen sinde har oplevet…

Det lyder for vildt! Men vi bevæger os helt ud til dem, som er allerlængst væk fra Gud: “Også jer, som før var fremmede og fjendske af sind med jeres onde gerninger, har Gud nu forsonet med sig ved Kristi legemlige død” (Kol 1,21-22).

Og se… Gud har allerede gjort det! Ved Jesu død gjorde Gud vejen totalt åben for, at den, som er allermest imod Gud, kan blive for Gud!

Og om det er dig… så vil Gud gøre det – om du tager imod troen på Ham, som synes så ufattelig og fjern… og han vil føre dig derhen, hvor du bare er hans! I verset står der: “for at føre jer frem som hellige og lydefrie og uangribelige for sit ansigt” (vers 22).

Ja – det er ufattelig stort… Jeg mærker jubel indeni – og jeg tænker bare: Gud, jeg giver dig lov! Gør alt det, som jeg ikke forstår… Du vækker noget i mig, som synes så fantastisk, at jeg må opleve det… Jeg vil gerne connectes med en Gud… selvom jeg ikke forstår det… Hvis du vil gøre det i mit liv – så siger jeg velkommen til! For skal noget ske – så må du gøre det – jeg aner ikke hvordan… Vis mig dig selv og hvad du vil gøre i mit liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *