At være sammen med ham

Tro

Vi sad på samme række i kirken. Efter gudstjenesten hilste vi på hinanden. Det var kun tredje gang, han var der. I hans barndomshjem troede man ikke på Gud. Men alligevel var troen i hans hjerte, og han gik til Gud med ting.

Åh, jeg bliver så glad! Og jeg bliver så nysgerrig: Hvordan begynder troen i et menneskes liv? Hvorfor kommer nogle mennesker til tro? Og hvorfor er der så mange mennesker, der ikke tror?

Min erfaring er næsten som hans… bortset fra, at mine forældre troede på Gud. Men tro er jo ikke noget, man arver… den skal være i en selv. Og det var den også i mig, fra jeg var en lille pige. Jeg kan ikke huske, at troen begyndte – den har altid været i mig, og jeg gik til Gud med al ting.

Det vil jeg give videre: Gå til Gud med al ting! Det er tro.

Og Jesus gjorde noget med og for alle dem, som kom til ham.

Det er derfor, jeg bliver ved med at komme. Der sker noget sammen med Jesus…

“Himmeriget ligner et sennepsfrø, som en mand tog og såede i sin mark. Det er mindre end alle andre frø, men når det vokser op, er det større end alle andre planter og bliver et helt træ, så himmelens fugle kommer og bygger rede i dets grene” (Matt 13,31-32).

Ja, det med troen er måske ikke lige så synligt som alt muligt andet omkring os. Men alligevel er troen stærkere, større og mere betydningsfuld end alt andet: For gennem troen er jeg connected med Jesus! Og han er det mest fantastiske!

Det vil jeg dele: Selvom det ikke er så synligt og håndgribeligt… så gå til Jesus… del, hvad du tænker, med ham… se på hans liv… bed… Og han vil blive mere og mere synlig i dit liv! Troen vil vokse udover alt andet! Du bliver fuld af liv! Fuld af glæde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *