At være sammen med ham

Det går ikke over

Slemme ting bliver mindre slemme at være i, hvis vi kan se en ende på det. Men hvad med det, der ikke går over? Eksisterer det? Og hvis det gør – hvordan holder vi det ud?

Jeg har mødt mennesker, som håbede så meget på Guds bestemte indgriben – at de blev knuste, da det ikke gik, som de havde håbet. Det gik ikke over.

Den dag synden kom ind i denne verden, begyndte noget, som aldrig går over… Åh jo: “Hendes afkom skal knuse dit hoved” (1 Mos 3,15) og en dag kommer den verden, hvor “Han vil tørre hver tåre af deres øjne, og døden skal ikke være mere, ej heller sorg, ej heller skrig, ej heller pine skal være mere” (Åb 21,4).

Så synden får en ende… ikke fordi den gik over… men fordi Gud handlede meget aktivt! Jesus kom – tog straffen og åbnede frelsens vej – enhver får mulighed for at vælge – og så sætter Gud en streg i sandet…

“Og han, der sidder på tronen, sagde: ‘Se, jeg gør alting nyt!’ “ (vers 5).

Så glæd dig! Sæt alt dit håb på ham, som gør alting nyt… og indtil da, så må du være i en masse ting, som ikke går over…

For Jesus gik det ikke over… han døde… Men derefter opstod han til et nyt liv – det liv, som han giver til alle, som tror: Det evige liv!

Han er med dig i alt det, som ikke går over… Han ved præcis, hvad du går igennem… Og en dag vil det nye begynde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *