At være sammen med ham

Åhh… begær og sex…

Bibelen er også voldsom. Direkte og lige ud. Lige så det gør ondt at læse den.

Forunderligt læser vi om Gud og David… “Således gav Herren David sejr overalt, hvor han kom frem”… “Alt det helligede kong David til Herren”… “Således vandt David et navn”… “Således gav Herren David sejr overalt, hvor han kom frem” (2 Sam 8,6.11.13.14).

Og “David regerede over hele Israel og øvede ret og retfærdighed mod hele sit folk” (vers 15).

Indtil det øjeblik, hvor David ikke tog sig af opgaverne… men sendte Joab og sit folk på felttog, og selv blev tilbage i Jerusalem (2 Sam 11,1).

Den dag var det aften, før David stod op af sin seng… (hm… hvorfor først så sent?) og så gik han rundt på taget af sit hus (hm… rastløs eller?). Hvad havde David lige gang i?

“Deroppefra fik han øje på en kvinde, der var ved at tage bad. Hun var meget smuk.” (vers 2). Porno live… David blev ved at kigge… lysterne steg… Og det blev til både hor og mord.

Hvorfor?

David var gået ind i et usundt mønster… og det ene skridt tog det næste…

STOP! Du, som også har taget det ene skridt efter det næste – er blevet ved at kigge, selvom du vidste, du ikke skulle… der er håb! Der er omvendelse – dvs. hold op (med de første skridt) – gør noget andet (de pligter og opgaver, der ligger lige for)!

David blev tilgivet. “Skab et rent hjerte i mig, Gud”, “Styrk mig med en villig ånd” (Sl 51,12.14). Og det gjorde Gud for David – og han vil også styrke din vilje og give dig et rent hjerte. Fokuser på Gud – og han vil arbejde i dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *