At blive brugt af ham

Dine ord

Du tjener Gud og mennesker så meget – bare ved dine ord!

Mennesker kan leve, vokse, glædes, fyldes af mod og håb – på grund af dine ord. Eller de kan blive modløse, føle sig ringeagtede, sablet ned, kede af det, forvivlede – på grund af noget du siger.

“Et mildt svar afvender vrede, et sårende ord vækker harme” (Ord 15,1) – vi kan få nåde til at nedtrappe en konflikt i stedet for at plante den dybt.

“Besindige ord er livets træ” (vers 4)… tænk, at være som noget fra selveste livets træ for en anden… Tænk hvilket mod og glæde en anden kan blive inspireret af til liv – på grund af en samtale med dig.

Og dette ordsprog – “Liflige ord er flydende honning, sød for sjælen og lægedom for kroppen” (Ord 16,24). Tænk hvilken stærk magt mine ord har ind i et andet menneskes liv… De bliver mere raske, stærkere i kroppen, smerte i kroppen slipper og heles… blodet flyder frit, spændingen i muskler slipper… Wau!

Åh, min Gud… fyld mig med ord fra dit hjerte! Lad ikke mit eget hjerte løbe af med mig… men send mig ud med dit! Til glæde, fred og lægedom omkring mig. Søde og helende, varme og favnende. Milde og fyldt af liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *