At modtage

Jesus tjener mig!

Der sad de. Spænding i luften. Noget var anderledes.

Var det nu? Var det nu, at Jesus ville tage sin kongemagt? Var det nu, at de ville blive frie… og de, som disciple – ville være medregenter sammen med Jesus?

“De kom også i strid om, hvem af dem der skulle regnes for den største” (Luk 21,24).

Der var noget, de slet ikke havde forstået… “Men jeg er iblandt jer som den, der tjener” (vers 27).

Men, Jesus, jeg vil gerne tjene dig… Jeg vil gerne stå frem og være noget i dit rige… Jeg vil gerne anerkendes for min gudfrygtighed… Jeg til gerne roses for min måde at fortælle om dig på… Jeg vil gerne være med omkring undere og mirakler… Jeg vil gerne tjene dig…

Mit kære barn… for at tjene mig, må jeg først tjene dig…

Ja, Jesus, hvad vil du gøre?

Jeg vil elske dig!

Elske mig?

Ja, jeg vil elske dig så meget, at du aldrig tvivler på, hvor værdifuld du er. Jeg vil fylde dig med kærlighed og mætte alle dine behov. Jeg vil røre dig så stærkt med min kærlighed, at det fylder hele din bevidsthed. Jeg vil stråle om og i dig med en kærlighed, du ikke vidste eksisterede. Jeg vil vise dig en kærlighed, som gav alt for dig.

Jesus… tjen mig i dag! – send mig ikke tom ud for at tjene andre… tjen mig, Jesus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *