At blive brugt af ham

Vil du dele?

Længes du efter at dele Gud med nogen, som endnu ikke kender ham? Synes du, det er svært? Er det svært at mærke, om nogen er interesseret? Eller føles de måske nærmest uinteresseret alle sammen?

Jeg bliver så opmuntret, hver gang jeg læser Jesu ord: “Høsten er stor, men arbejderne få. Bed derfor høstens herre om at sende arbejdere ud til sin høst” (Luk 10, 2).

Guds børn er derude! Der er nogen, som længes efter Jesus. Jesus ved, hvem hver eneste af dem er.

Hans perspektiv er også helt modsat af de tanker, jeg indledte med: Der er mange derude, som længes… Udfordringen er, at Gud ikke har nogen at sende!

Ja, men det er vildt! Vil du ikke være med? Ja, vil du ikke nok? Vil du være med til at bede Gud sende os ind i den verden og ind i det værk og ud til de mennesker – som vi ikke kan se længes… Vil du være med til at bede Gud om en ledelse, som rækker ud over, hvad vi forstår… Vil du være med til at bede Gud om at blive fyldt op med lige præcis det, som nogen derude trænger til…?

Åh, min Gud og himmelske Far. Tak fordi du kender hver eneste, som længes efter dig! Tak fordi du elsker dem og passer på dem. Tak fordi du vil sende en til dem. Far, send mig. Send mig… og begynd med mit hjerte, så det fyldes med det, du ønsker at sende… Send mig med dig selv, med et levende, vidunderligt, kærligt budskab fra dig – i handling, i ord – fyldt af din Ånd – så det rører en andens hjerte med din egen hånd… Far – send os! Send mange til de mange! Åbn vores hjerter og liv til tjeneste. … Og, Jesus – tak fordi du kom!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *