At være sammen med ham

Gud – jeg vil dig!

Ja, det vil jeg virkelig! Og jeg bliver dybt fascineret af tre mænds uforbeholdne tillid til Gud – se her:

“Nebukadnezar, vi behøver ikke svare dig! Kommer det dertil, så kan vores Gud, som vi dyrker, redde os. Han kan redde os ud af ovnen med flammende ild og ud af din magt, konge. Og selv om han ikke gør det, skal du vide, konge, at vi ikke vil dyrke din gud, og at vi ikke vil tilbede den guldstøtte, du har opstillet” (Dan 3,16-18).

Wau! … ja, jeg har mødt en mand, som sagde: Helbreder Gud min kone, så vil jeg tro på ham… Og – det gjorde Gud ikke. Hvorfor?

Ja, det kan jeg jo ikke svare på. For jeg er jo ikke Gud.

Men at give Gud pladsen til at være Gud i vores liv – det er at vise tillid: Uanset hvad du gør, Gud, så skal du være min Gud! Uanset om du svarer på min bøn på en anden måde, end jeg drømmer om – så tror jeg på din omsorg og kærlighed! Din vej skal være min vej – uanset hvad!

Det var sådan, de tre mænd havde det med Gud. Lige indtil døden…

Og Gud bevarede dem ikke fra ildovnen. I stedet gik han ind i ovnen med dem: “Jamen, jeg ser fire mænd gå frit omkring i ilden. De har ikke lidt skade, og den fjerde ser ud som en gudssøn” (vers 25).

Tag det med lige ind i dit liv. Uanset om du står overfor noget frygteligt eller er midt i det – Gud er med dig! Han slipper dig aldrig! Du skal aldrig være alene i det.

“Frygt ikke, for jeg har løskøbt dig, jeg kalder dig ved navn, du er min. Går du gennem vand, er jeg med dig, gennem floder, skyller de ikke sammen over dig; går du gennem ild, bliver du ikke forbrændt, flammen brænder dig ikke. For jeg er Herren din Gud…. for du er dyrebar i mine øjne, højt agtet, og jeg elsker dig” (Es 43,1-4).

Og hvis du har lyst til at se, hvordan en kiasme-struktur i Daniel 3 understreger budskabet om at tjene Gud uanset hvad – så klik på linket til en lille video om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *