At modtage

Hans glæde…

Jeg er optaget af glæden. Og jeg vil så gerne dele med dig, at du sammen med Jesus kan opleve en større glæde end i noget som helst andet.

Hold op… Jesus siger det så stærkt: “Sådan har jeg talt til jer, for at min glæde kan være i jer og jeres glæde blive fuldkommen” (Joh 15,11).

Det er større, end jeg kan forestille mig: Fuldkommen glæde! Og så har jeg alligevel prøvet det…

Jesus siger ordene om den fuldkomne glæde, efter at han har sammenlignet sig selv med et vintræ og os med grenene. Det er virkelig nær kontakt. Det er næring fra ham. Alt hans kommer mig til gode. Han holder mig kørende. Jeg er aldrig alene. … Og lige præcis der, i den nærhed – der mærker jeg en jublende stærk glæde! Så er hans glæde jo også min! Min glæde kommer fra ham.

Næh, det betyder ikke, at alt i livet er glædeligt… Det betyder heller ikke, at min lille båd ikke rokkes på det store, til tider mørke og stormende vand… Men det betyder – at Jesus er her! Og så kan jeg godt mærke glæden over hans tilstedeværelse helt dybt inde… og den forsvinder ikke, selvom det stormer på overfladen.

Jeg sidder med spørgsmålet: Forstår du, hvad jeg mener? For jeg mener, egentlig kan det jo virke lidt uforståeligt… Men jeg kan bevidne: Det er sandt!

Og det er så enkelt: Søg Jesus… så tager han sig af din glæde! Og – han er ikke nærig. Han fylder dig… han fylder dig til overflod!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *