At modtage

Guds arbejde…

Gud arbejdede i Moses i alle de år, han var i ørkenen. Det var ikke spildtid. Det var et forunderligt arbejdsrum, som Moses og Gud var i sammen.

I ørkenen havde Moses tid til at lære Gud at kende. I ensomheden og stilheden blev Guds stemme tydeligere for ham. Dag for dag kunne han hele fra sine sår. Gud var hans ven og hans lærer.

Fyrre år var Moses i ørkenen. Den tid var lige så vigtig i Moses’ liv som de fyrre år i Egypten eller de efterfølgende fyrre år som leder for folket i udgangen og i ørkenvandringen.

… men vi oplever det ikke altid sådan… Vi oplever det som “ventetid”, at det blot er en stilhed, hvor der ikke sker noget… Vi synes, at det er meget nemmere at være vidne til, at Gud handler – end tiden hvor han møder os i stilheden…

Men – hvis ikke Gud arbejder med os i stilheden – så bliver der ingen plads til, at Gud handler – så vil vi blot selv handle, løbe foran, bestemme…

Hvis vi ikke vi tager imod kaldet til at lytte til Gud, reflektere sammen med Gud, studere Gud, lære ham bedre at kende – så hører vi ham ikke, når Gud sender os ud som sine tjenere – også midt i stormen…

Så uanset hvilken situation du er i nu – så tag imod det som Guds arbejdsrum med dig!

Kære Jesus – jeg giver dig mine nuværende omstændigheder… brug dem lige som du vil, så jeg også i disse omstændigheder må komme dig nærmere, lære dig bedre at kende… Arbejd du, som du vil – jeg overgiver dig til dine kærlige hænders arbejde i mit liv!

Se også Kald eller fald (Spoken Word) – om kaldet til Moses – hans fald – og hvordan Gud forunderligt leder ham! Om at den samme Gud rejser og kalder dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *