At blive brugt af ham

Travlt for Herren

Hold da op… balancen mellem arbejde og hvile – den er nogen gange svær at finde…

Og Jesus har virkelig omsorg for, at vi får hvilet. Det var ham, som sagde til disciplene: “Kom med ud til et øde sted, hvor I kan være alene og hvile jer lidt” (Mark 6,31) – efter at de have været ude og prædike og helbrede. Skønt. Vederkvægende. Jeg kender fornemmelsen – roen hvor jeg genopbygges, efter at jeg har været på.

Men jeg oplever også en travlhed, hvor jeg til tider forundres med taknemmelighed over, hvordan det hele bare klapper… Og det er blevet til udtrykket inde i mig: Travlt for Herren… ja, eller travlt med Herren…

Det er situationer, hvor jeg særligt oplever Guds hænder om mine for at lykkes med alle de forskellige ting. Hans velsignelser i at tænke klart så jeg hurtigere når til målet; at jeg får fat i de mennesker, jeg har brug for; at ideer om løsninger kommer på rette tid; at der pludselig skabes et uventet hul, som gør at noget andet lykkes, eller at jeg får hvile.

Hans plan!

Ja, for det er sådan, at jeg begynder hver dag: Gud, lad mig være i din plan i dag…

Nej, det betyder ikke, at alting bare er nemt… Men – som sagt – så oplever jeg gang på gang hans velsignelser i at noget lykkes, hvor jeg tænker: Tak Gud, det var dig!

Travlt for mig… det kan godt være en trættende affære… Men travlt for eller med Herren – det er anderledes…

Prøv forskellen…

“Overgiv dine forehavender til Herren,
så bliver dine planer til virkelighed.”
(Ord 16,3)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *