At blive brugt af ham

Gud kalder

Gud åbenbarede sig selv for Esajas – og så hørte han Herren sige: “Hvem skal jeg sende? Hvem vil gå bud for os?” (Es 6,8)

Gud gør det samme i forhold til hvert eneste menneske. I forhold til dig: Han åbenbarer sig for dig. Og når du lærer ham at kende, så vil du også mærke hans kald til dig. Gud lader dig se noget, hvor du kan gøre en forskel sammen med ham.

Esajas svarede: “Her er jeg, send mig!”

Lev på den tanke i dag… Tænk på dig selv som en, Gud kan sende i dag. Vær parat i dag til at se, hvor du kan gøre en forskel. Og – gør det så…

At leve på den måde giver spændende dage. Meningsfulde dage. Dage fyldt med betydning. Glæde over at være til – og kunne gøre forskel for nogen. Dage med bøn for andre. Dage med bevidstheden om Guds nærvær.

Her er jeg, Herre, send mig! Send mig med dig. Med din åbenbaring af dig-selv indeni i mig, flydende over – så andre også må møde dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *