At være elsket

Venskab fra Herren

Vi snakker sammen om det, der skete – begge får vi gåsehud på armene… For Gud gjorde noget stort med os – vi blev venner – som en gave fra Herren, fordi Gud ville det.

Vi mødtes på en konference. Hun fulgte sin mand – og havde slet ikke lyst til at tage med på den rejse, faktisk. Hun havde ikke energien… men tog med alligevel…

Jeg var der. Et lille åbent vindue i mit liv. Så kort. Men jeg var der…

Jeg så hende… og hun undrede sig… hvorfor så jeg lige hende? Helligånden! Det ved vi begge i dag…

Hun var den eneste, jeg connectede med på det plan med den dybde. Jeg var den eneste, som hun connectede med på det plan med den dybde.

Og – nu er der gået mange år. Med kontakt på tværs af verden. Over elektroniske medier. Til vækst og velsignelse! Til noget særligt i min vandring med Herren og i livet. Sikke en velsignelse! Jeg priser og takker Gud!

Jeg kan bare sige… Gud arbejder langt mere inde i vores liv, end vi aner! Han tager initiativer. Han handler først! Han ser, hvad vi har brug for – og han gør noget. … Jeg havde ikke bedt om at få hende… jeg vidste ikke, hvad jeg fik… og hvad vores venskab ville velsigne mig med… Gud vidste det – og Gud gjorde det!

“Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår” (Ef 3,20). Han elsker dig! Og han har gang i langt mere i dit liv, end du er klar over…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *