At være elsket

Et ord til liv for dig!

Bibelen – en overlever, en bestseller! Ikke uden grund – jeg frydes igen, når jeg læser i begyndelsen af Johannes Evangeliet:

“Livet lå i ordet,
og livet var menneskers lys.
Det skinner for os i mørket,
og mørket har ikke kunnet vinde over det.”

(Joh 1,4)

… og jeg mærker det! Når jeg læser Guds ord, så mærker jeg, at det giver mig liv! Ja, det lyser lige ind i mit hjerte, så stærkt, at mørket også må forlade mit sind, når hans lys stråler ind igennem hans ord!

Og det er fordi, at han på mirakuløsvis kommer tæt på mig – igennem sit ord. Det er derfor, at der er liv i Bibelens ord – det er jo hans – og han gør det levende, ved at Helligånden oversætter det, så det fletter sig ind i mit liv…

Pyha… jeg mangler faktisk ord for, hvor stærk en oplevelse det er – på daglig basis – igen og igen. Denne enkle rytme: Jeg beder ham om, at han vil åbenbare sig for mig. Så tager jeg min Bibel og læser, langsomt og reflekterende, lyttende. Og så oplevelsen af, at ordet er talt lige til mig. Det rører ved noget i mig. Jesus er sammen med mig – og jeg giver ham min glade tak!

Så enkelt! … Og ja, det jeg vil frem til, det er: Gør det! Gør det selv! Ja, snyd ikke dig selv for denne rigdom fra ham! Mød ham – med livets ord i dine hænder – og lad ham lyse ind i dit hjerte! Fortælle dig, hvor meget han elsker dig. Give dig fred i din uro. Tålmodighed til at vente. Et håb der rækker videre. Visdom til ting, du bokser med. Tillid, så du kan slippe bekymringer. Glæde, som flyder over.

Ja! … Tak kære Jesus, tak fordi du åbenbarer dig igen og igen igennem dit ord! Tak fordi du giver mig langt ud over, hvad jeg beder om eller forstår. Tak fordi du fylder mig med kærlighed, fred, håb, tålmodighed og glæde. Tak for dine mange bønnesvar – ja, bedre end jeg kunne tænke det – på forunderlig vis ud af dit ord! Jeg mærker, at du elsker mig…. jeg elsker også dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *