At være elsket

Din fødselsdag

En dag er din fødselsdag. Måske er det i dag…

Tænk på dagene lige inden din første fødselsdag…

“Det var dig, der dannede mine nyrer,
du flettede mig sammen i min mors liv.
Mine knogler var ikke skjult for dig,
da jeg blev formet i det skjulte,
blev vævet i jordens dyb.
Da jeg endnu var foster,
havde du mig for øje;
alle dagene stod skrevet i din bog,
de var formet,
før en eneste af dem var kommet.”

(Salme 139,13.14-16)

Gud elsker dig! Gud elsker dig uendelig højt! Og han kender dig så godt. Hver eneste celle i din krop har han rørt ved… Hver eneste dag i dit liv er favnet af hans kærlighed…

Ja, hver eneste dag i dit liv ønsker han at fortælle dig: Jeg elsker dig så højt! Jeg er med dig i dag. Jeg vil gerne give dig mine gaver i dag: Glæde i dit hjerte og fred i dit sind. Jeg vil gerne lede dig, så dine dage fyldes af min tilstedeværelse og mine gaver til dig… Et liv fuld af muligheder – også større end dem, du forestiller dig. Jeg vil gøre det – i dit liv! Jeg elsker dig!

Tak Gud, at du lever! Du er særlig! Elsket og unik!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *