At blive brugt af ham

Gud leder

Gud, hvad skal jeg skrive om? Jeg sidder og kigger på skærmen, jeg bladrer lidt frem og tilbage i min bibel. Læser et dejligt skriftsted her og der, men ingenting fænger. Jeg synes, at Gud har fyldt mig så meget de sidste dage… hvorfor er de oplevelser ligesom væk…

Gud, hvad skal jeg skrive om?

Så er det, at jeg kommer til at tænke på en kær veninde, jeg har. Hun har gang på gang fortalt mig, at hende og hendes mand blev gevaldig opmuntret over at dagens stykke talte lige ind i deres situation… Hvordan vidste Line det? Spørger de hinanden… selvom både de og jeg ved det:

Gud vidste, at de trængte lige denne opmuntring denne dag… og han brugte noget, han inspirerede mig til at skrive nogle uger tidligere…

Gud, hvad skal jeg skrive om?

Oftest flyder det bare igennem mig… Det, han giver mig, myldrer igennem mit hoved – og jeg må dele det… Men det rører ikke ved min bøn:

Gud, hvad skal jeg skrive om?

For det er en tjeneste. Og ikke et eneste lille stykke vil gøre nogen som helst forskel, hvis ikke Gud gør det!

Når Bibelens ord rører dig – så er det Gud der gør det! Gud leder os på en langt større scene, end vi kan gennemskue…

Hvis et lille ord på denne side bliver en hilsen fra Gud til dig… så lad dig lede på denne større scene og stil Gud spørgsmålet: Gud, hvem skal jeg dele den med?

Tak fordi vi deler! Må Gud velsigne dig i at dele ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *