At blive brugt af ham

Gud kalder mennesker

Gud sendte ikke bare en plan. Gud kom selv. Og så udvalgte han tolv disciple, som han sendte ud. Og herefter har han sendt flere mennesker ud… år efter år… og han bliver ved med det…

Jesus brugte tid sammen med sine tolv disciple. Til dem sagde han: “Mig er givet al magt i himlen og på jorden. Gå derfor hen og gør alle folkeslagene til mine disciple, idet I døber dem i Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, og idet I lærer dem at holde alt det, som jeg har befalet jer. Og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende” (Matt 28,18-20).

Det er os, som skal gå og gøre, døbe og undervise.

Det er os, som skal stå på hans magt. Det er os, der skal være disciple og tage andre ind, så de kan være med. Det er os, som skal lære – og give det videre, som vi har fået. Det er os, som skal blive ved med at kigge på ham – uanset hvad der sker omkring os.

For det er mennesker Gud bruger. Dig og mig.

Det hele begynder med, at vi – ligesom disciplene – bruger tid sammen med Mesteren. For at være discipel selv, må vi vide, hvordan han er, og hvad han gør. Lytte til ham, så vi ved, hvordan han tænker. Spørge ham, hvor vi skal gå hen.

Ja, og frem for alt – fyldes af hans kraft. Vores eget er så skrøbeligt… Men hans kraft – gør forskel – først i os selv – og så i andre omkring os.

Gud sender dig… lyt… og gå… og du vil se, at Gud er med dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *