At modtage

Troen vågner…

Hvordan komme til at tro?

“Men hvordan skal de påkalde ham, som de ikke er kommet til tro på? Hvordan skal de tro på ham, som de ikke har hørt om? Hvordan skal de høre, uden at nogen prædiker? Og hvordan skal nogen prædike uden at være udsendt? – som der står skrevet: »Hvor herligt lyder fodtrinene af dem, der bringer godt budskab!« Dog var det ikke alle, der adlød budskabet; for Esajas siger: »Herre, hvem troede på det, de hørte af os?« Troen kommer altså af det, der høres, og det, der høres, kommer i kraft af Kristi ord.” (Rom 10,14-17).

Der sker altså noget, når vi begynder at høre Kristi ord. Uanset om du er ny-troende, gerne vil tro, gerne vil have mere tro, gerne vil vække en død tro til live – så gå til Jesu ord! Bibelen. Læs den med en bøn om, at Gud vil gøre det levende for dig.

Gud gav dig ordet, som en åbenbaring af sig selv – men det bliver kun levende for dig, hvis Gud selv åbenbarer sig for dig personligt.

Her er et løfte til dig: “Bed, så skal der gives jer; søg, så skal I finde; bank på, så skal der lukkes op for jer. For enhver, som beder, får; og den, som søger finder; og den, som banker på, lukkes der op for” (Matt 7,7-8).

… det er, at “kigge tilbage”… dvs. at du har opdaget, at der er noget mere, at det måske er Gud, som er der… – og så beder du ham om at folde det ud for dig. Du søger selv i hans ord med ønske om, at han vil åbenbare sig for dig personligt… Og – så sker det – du oplever, at ordet taler til dit hjerte! … Det er Gud, som gør det! Pris ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *