At blive brugt af ham,  At modtage

Store bønner!

Sådan er løftet: “Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift” (Matt 6,33).

Det løfte blev opfyldt til fulde i Salomos liv.

Gud spurgte Salomo: “Sig, hvad skal jeg give dig!” (2 Krøn 1,7) Og Salomo bad om visdom til den opgave, som Gud havde givet ham. Gud gav ham, hvad han bad om, i rigt mål. “Men jeg vil også give dig rigdom og formue og ære” (vers 12).

Gud er gavmild! Gud “som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår” (Ef 3,20) – og det gør han! Vi forstår i grunden så lidt… og vi beder i grunden om så lidt…

… små bønner! Bed store bønner! Ikke for din egen skyld – men så du kan fylde den opgave, som Gud har givet dig! Begynd måske med at bede om visdom til hvad du skal bede om… Lad Gud inspirere dig til at bede store bønner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *