At være elsket

Du forsvarsløse

Gud er en Gud, som forsvarer den, som ingen har…

“Faderløses fader og enkers forsvarer er Gud i sin hellige bolig. Gud giver de ensomme et sted at bo, han fører fanger ud og giver dem lykke” (Sl 68,6-7).

Du som har mistet dine forældre. Du som mangler nærhed med dine forældre. Du som mangler dine forældres forståelse og støtte. Gud er der for dig.

Du som har mistet din ægtefælle. Du som lever med en ægtefælle, som ikke ser dig. Du som anklages uretmæssigt af din ægtefælle. Gud står op for dig.

Du som er ensom. Du som mangler et sted at falde til ro. Gud favner dig. Han giver dig et hjem fyldt med al den hygge og varme, som et hjem indeholder.

Du som er fanget i dit liv og i din krop, i dine vaner og i dine tankemønstre. Gud vil sætte dig fri! Fri til livet og fri til lykken.

… Bliv i teksten… lad den folde sig ud i dine tanker… Pris Gud med tak! Løft dine øjne, langt op over dine omstændigheder – til Guds vidunderlige løfter. Overgiv dig selv til hans kærlige favn, til hans omsorg, til hans veje der hvor du er lige nu, til hans timing… Til at han opfylder sine løfter – i dit liv – på sin måde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *