At være

Giv dig selv

Nej, faktisk kan du ikke engang give dine talenter og evner til Gud… for det er jo hans allerede… det er jo ham, som har givet dig dine evner og talenter…

Så i virkeligheden er det dig selv, du må give til Gud. Dig selv forstået på den måde, at du må give Gud retten til dig. Overgivelse så han har hele dig.

Som Paulus skriver det: “Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende og helligt offer, der er Gud til behag – det skal være jeres åndelige gudstjeneste” (Rom 12,1).

Det vil sige, at vi giver ham alt i os… et helligt offer, som altså er levende, fordi det er vores liv – det betyder, at det er sat helt til side for Gud. Alt! Vi er helt hans.

Og når vi er helt hans, så vil der ske en forvandling, hvor vi vil ligne Gud mere og mere. Paulus siger det sådan her: “Lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje; det gode, det som behager ham, det fuldkomne” (vers 2).

Tror du, det er et tab at overgive dig selv til Gud? (Det vil djævelen rigtig gerne, at vi skal tro… og jeg tror, at vi alle ryger i fælden ind imellem…). NEJ! Se her – at forstå Guds vilje – det er godt, og det er fuldkomment! Det er fantastisk. Det er simpelt hen det bedste liv, som man kan leve!

Altså ikke et liv hvor vi bruger vores evner for Gud – men et liv hvor vi er Guds!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *