At blive brugt af ham

Lad dig inspirere

“Efterlign mig, ligesom jeg efterligner Kristus” (1 Kor 11,1), det var Paulus, som sagde det. Han var i sin måde at være på meget opmærksom på andre: “Selv prøver jeg altid at være alle til behag og søger ikke mit eget bedste, men de andres, for at de kan frelses” (1 Kor 10,33).

Paulus levede ikke for sig selv. Han efterlignede Kristus i at tjene andre – og det er noget, som virkelig er værd at efterligne.

Jeg har en veninde, som er fantastisk til at vise omsorg. Gang på gang overrasker hun mig med en blomst eller et lille kort med et skriftsted eller et andet godt ord. Hver eneste gang bliver jeg så glad. Og ofte føler jeg Guds hænder igennem hendes. At Gud sendte hende netop den dag – for det gjorde mig så godt…

Jeg bliver inspireret af min veninde. Jeg er selv begyndt at tænke på, at der er flere måder, hvorpå jeg kan vise andre, at de betyder noget for mig…

Læg mærke til træk og handlinger som er inspireret af Kristus og hans måde at være på. Tak og pris Gud for det. Og bed om, at mere og mere af den slags også må blive en naturlig del af din måde at være på.

… og – så er det i øvrigt utrolig dejligt! Det er sjovt at tænke på, hvordan man kan overraske en anden med omsorg… Det er skønt at mærke, at de bliver glade… Og det er forunderligt at være i makkerskab med Gud: Gud, hjælp mig til at se, hvem jeg kan glæde og være noget for i dag… og lad dem se dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *