At være elsket

ALT

Min store, fantastiske Gud! Og om ham siger David:

“Ja, alt, hvad der tjener mig til frelse, alt, hvad jeg ønsker, lader han vokse frem” (2 Sam 23,5).

Alt.

Alt, hvad jeg ønsker, lader han vokse frem – indenfor rammen af det, som tjener til min frelse.

Jeg bliver helt fyldt af jublende glæde… Gud er så fantastisk kærlig. Han vil på alle måder det, som gør mig glad. Og så vil han det, som er bedre, end det som jeg selv forstår: Min frelse!

Noget i mit hoved og i mit hjerte er helt forskruet… Synd! Så på mange måder ved jeg slet ikke, hvad der er det bedste for mig – hvad der tjener til min frelse. Men Gud ved det. Og det tager han højde for. For han ønsker som det allerstørste at være sammen med mig i hele evigheden! Altid!

Og det ønsker jeg også! Jeg ønsker, at Gud lader det vokse frem i mit liv, som vil hjælpe mig til at lære ham bedre at kende. Det som vil bringe mig så nær ham. Det som vil lade mig hvile i hans store kærlighed til mig. … Og ALT det, som skal til, for at dette sker – det lader Gud vokse frem! Dag for dag… mere og mere… en proces som vil vare hele mit liv… stadig nærmere og nærmere ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *