At være sammen med ham

Ladet op eller connected

Nej… nogle gange føles det bare som om, at det slet ikke lykkes at blive ladet op… At min længsel efter Gud bare er stor og umættelig, og at jeg har brug for endnu mere af ham, at dagens udfordring kalder på mere, at jeg slet ikke er fyldt så meget op, som jeg har brug for…

Men – det er jo heller ikke det, som Gud har fortalt mig – at jeg er som en mobiltelefon, og han er som opladeren… Han gav mig ikke billedet om, at jeg bare skulle komme til ham af og til – og vupti – så kunne jeg selv gå videre…

Nej, han sagde: “Jeg er vintræet, I er grenene”, “Bliv i mig, og jeg bliver i jer” (Joh 15,5.4).

Connected! Det er hele tiden, det handler om!

Han sender mig ikke ud til min dag alene… Han lader mig være i følelsen af behov efter mere af ham – for at opfylde mit behov! Han møder min længsel sekund for sekund hele dagen…

Tak, Jesus! Jeg vil være connected med dig hele tiden! Vær mit træ! Løft mig op som en skøn gren. Giv mig kraften fra dig hvert sekund. Lad mig leve af din energi, dit overskud, din næring. Lad mig leve med dig! Tak, Jesus, at du aldrig slipper mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *