At modtage

Hvilken Gud!

Læg mærke til, hvem Gud er! Der er en rigdom i at lære ham bedre at kende!

Her fra Romerbrevet kapitel 15:

Udholdenhedens og trøstens Gud”, “Lovprise Gud for hans barmhjertighed“, “Håbets Gud”, “I kraft af den nåde, som Gud har givet mig”, “Kristi velsignelse“, “Ved Åndens kærlighed” og “Fredens Gud” (vers 5, 9, 13, 15, 29, 30, 33).

Det er ham, som du møder i din andagt og bøn! Er det ikke skønt! Han er nådig, barmhjertig og kærlighed. Han giver dig udholdenhed, og han trøster dig. Han velsigner dig udover alt, hvad du kan forestille dig. Han fylder dig med håb i mørket. Han giver dig fred.

Læs et par af versene i sammenhæng:

“Udholdenhedens og trøstens Gud give jer ét og samme sind, sådan som Kristus Jesus vil det, så I enigt med én mund lovpriser Gud, vor Herre Jesu Kristi fader!” … er det netop ikke uenighed mellem mennesker, som smerter os? Gud både trøster os i det og giver os udholdenheden på vejen derhen, hvor vi har Gud som vores fælles centrum.

“Håbets Gud fylde jer med al glæde og fred i troen, så at I bliver rige i håbet ved Helligåndens kraft!” Se, ventetid på det bedre er ikke sørgmodig og trist… for Gud fylder os med glæde og fred på vejen mod det, vi håber.

“Og jeg ved, at når jeg kommer, vil jeg komme med Kristi velsignelse i hele dens fylde.” Paulus lærer os, at vi kan bringe Guds velsignelser til andre. Ikke bare som noget småt… men i hele dens fylde… Må Gud velsigne dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *