At være elsket

Nu!

Ja, helt ærlig, nogle ting skal man bare ikke udsætte…

Den der med “i morgen”… åh, hvem har ikke oplevet, at det er blevet til mange gange “i morgen”… Oprydning på skrivebordet, sortering i tøj jeg ikke bruger, leve lidt sundere, sende en sms til en, ringe til min onkel…

Nå, men pyt så – når vi kommer til de ting, som man bare ikke skal udsætte – så er der kun én ting, jeg vil nævne: Udsæt ikke oplevelsen af hvor meget Jesus elsker dig!

Og smag så lige på det… Tænk på et liv, hvor du mærker, hvor meget Jesus elsker dig! Hvilken forskel vil det gøre? Altså, virkelig oplevelsen af at betyde enormt meget for Jesus!

Jeg bad bønnen til Jesus: Jesus, vil du vise mig, hvor meget du elsker mig… ikke sådan teoretisk i mit liv… men praktisk, i hverdagen – så jeg må vide det i mit hjerte…

Han gjorde det! Og kunne du se ind i mit hjerte lige nu – så vil du vide, at jeg er fyldt med vild jubel over det! Jeg deler mange af mine tanker om hans kærlighed til mig og dig i Elsket af Ham.

Jeg nyder dagligt min tid med Jesus – som begynder med mine morgenandagter med bønnen: Jesus, vil du åbenbare dig selv for mig nu… Lad mig møde dig i dit ord! Tal til mig igennem det!

Og det gør han! Og – jeg bliver så glad, så fredfyldt, så klar til dagen…

Hvis ikke nu – hvornår så? Udsæt ikke den fantastiske glæde i dit liv!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *