At modtage,  At være elsket

Du er ved hans hjerte

I det skønneste og kærligste sprog fortæller Gud os, hvor meget han elsker os – og at frelser os til noget, der er bedre end det, vi har i dag.

Vi er ved hans hjerte!

Historien i dag fortælles igennem det tøj, som den øverste præst, ypperstepræsten fik. Gud fortalte Moses, hvordan det skulle se ud og laves. Og som en del af tøjet var der et brystskjold. Gud sagde om det:

“Når Aron går ind i helligdommen, skal han bære Israels sønners navne på doms-brystskjoldet ved sit hjerte, så de til stadighed bringes i erindring for Herren” (2 Mos 28,29). Israels sønner var dem, som udgjorde hele Guds folk. Så overført til i dag betyder det, at dit og mit navn er med ved hans hjerte for at vise os, at Gud husker os og frelser os!

Og i dag er det Jesus, som bærer vores navne frem: “Vi har en stor ypperstepræst, som er er steget op igennem himlene, Jesus, Guds søn” (Hebr 4,14). Og fordi han gik ind i helligdommen “med sit eget blod”“vandt [han] evig forløsning” (Hebr 9,12).

Gud elsker dig så meget, at Jesus døde i dit sted for at sætte dig fri fra syndens skyld og straf – du er ved hans hjerte, når han bærer sit blod frem i helligdommen. Doms-brystskjoldet sammen med blodet fortæller, at du bliver frikendt!

Hvil ved hans hjerte i dag! Du er hans!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *