At være elsket

Hun løb væk

Gomer orkede ikke mere. Ligesom så mange andre gange hun ikke havde orket. Hun løb væk. Væk fra Hoseas. Væk fra en kærlighed som hun ikke forstod

“Jeg vil følge mine elskere…” (Hos 2,7)

Så nu var det vel forbi – det med Hoseas og det med Gud… Ja, hvem kunne finde på at gifte sig med en horekvinde i første omgang? Og så fortsætte med at være gift, når hun stak af? Nej – vel!

Gud så det. Gud så lige ind i Gomers smertende hjerte. Gud vidste, at Gomer havde brug for kærlighed. At kærlighed var det eneste, som kunne hele alt det smertefulde inde i Gomer og smelte alt det hårde.

Gud sagde til Hoseas: “Gå igen hen og elsk en kvinde, som er en anden mands elskerinde, og som begår ægteskabsbrud. Sådan elsker Herren israelitterne, skønt de vender sig til andre guder og elsker rosinkager” (Hos 3,1).

Så meget elsker Gud dig! Selvom du ikke kan finde ud af det og løber væk. Selvom du ikke orker, ikke kan finde ud af det og dit indre er kaos. Gud elsker dig! Han vil hele, og han vil smelte. Han vil gøre dig i stand til, at modtage hans stærke kærlighed til dig.

Du, Guds elskede! Se op! Det er ved at ske!

Hver andagt kan læses i sig selv. Fra 6-21/2 følger vi Gomer. Du kan også høre den gribende kærlighedshistorie: Historien om en elsket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *