At modtage

Som perler

“Himmeriget ligner en købmand, der søgte efter smukke perler” (Matt 12,45).

Sådan er det at læse Bibelen!

Når jeg læser min bibel, så møder jeg Gud – og han åbenbarer sig selv. Og samtidig lader han mig finde noget… Jeg opdager noget i teksten, som jeg slet ikke har lagt mærke til før. Det er altid så herligt! Intet menneske har fortalt mig det – men Gud lod mig selv se det!

Jeg finder noget i teksten, som bare er skønt i sig selv… fx mønstre eller sammenhænge, poesi eller billeder. Noget, som får mig til at tænke: Hvor er Gud dog fantastisk, tænk er der er så meget i den historie.

Jeg finder også noget, som taler lige ind i mit liv. Så tænker jeg virkelig, at Gud er forunderlig! Jeg læser jo bare det næste kapitel, som jeg er kommet til, men Gud lader noget træde frem, som lige præcis rører ved noget, som jeg er optaget af!

Det er sket mange gange… alligevel er jeg ikke holdt op med at forundre mig på en utrolig frydefuld måde! Det er så stærkt!

Og så er det så enkelt… bare lav din plan for at læse Bibelen… bed til Gud om at han må tale til dig… og se så hvad der sker! Priset være Herren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *