At være elsket

Blind fra fødslen

… og tænk, disciplene  begyndte at spørge om, hvem, som havde syndet – om det var ham selv eller hans forældre?

Jesus svarede: ‘Hverken han selv eller hans forældre har syndet, men det er, for at Guds gerninger skal åbenbares på ham’” (Joh 9,3). Wau – det var godt nok et helt andet perspektiv!

Jeg tænker, at du og jeg faktisk også er blinde, når vi fødes… Vi er blinde for, at vi fødes ind i en syg syndig verden. Så vi forstår ikke, hvorfor livet gør ondt. Vi mærker de voksnes urolighed, skænderier og urimeligheder – og vi bliver frygtsomme. Vi beskytter os selv. Vi tager kontrol, for ikke at blive såret. Vi kæmper for vores ret, for at ikke at miste…

Det er kærligheden, som varmer vores hjerter – og heldigvis møder vi også kærligheden i andre mennesker. Og kærligheden vækkes i vores hjerter. Men – det er ikke det eneste vi møder… og nogle gange, er det som kaldes kærlighed bare rå egoisme… men vi forstår ikke… og vi forvirres…

Vi er blinde! Men – Jesus vil sætte os fri til at se! Han vil lære os, at vores smerter – uanset oprindelse – skyldes synd. Og – så vil han starte en helbredelsesproces i os… En proces, hvor vi overgiver os – tager imod – ser hans perspektiv på tingene – tilgiver og tilgives. En proces, hvor han viser os, hvor højt han elsker os!

Fortvivl ikke over din blindhed… Gud vil åbenbare sine kærlige gerninger i dit liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *