At modtage

Som et bjerg

“De, der stoler på Herren, er som Zions bjerg, det rokkes ikke, det står fast for evigt.” (Sl 125,1)

Stabilt som et bjerg!

Mig, i mig selv, jeg er ikke urokkelig… Ja, faktisk kan jeg ikke altid stole på mig selv… De gode beslutninger, som jeg tager – jeg må bekende, at jeg ikke altid lykkes med at holde dem…

Nå, hvis du er en af dem, som altid lykkes med dine gode beslutninger – så pas på – der er også noget til dig i det vers… For verset fortæller også dig, at hvis du ikke skal rokkes – så må du stole på Herren. Pas på, at din selvsikkerhed eller viljestyrke eller hvad det nu er, ikke står i vejen for at lære at stole på Gud…

Når så vindene blæser, og vi kan være bange for at blæse omkuld… så er løftet vores: Når vi stoler på Herren – så rokkes vi ikke. Vindene – det kan være alt muligt… sygdom, fyring, skilsmisse, træthed, ståsteder i livet, tro… Men – Gud vil holde os i hånden, så vi kommer igennem det…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *