At modtage

Guds og din historie

Bibelen er stopfyldt med historier. Historier om mennesker. Og – samtidig er det historier om Gud. For historierne fortæller, hvordan Gud elsker, handler, sørger, giver løfter, laver planer, forsøger igen, tilgiver, er kærlig, omsorgsfuld, som en far, som en ægtefælde, som en god hyrde…

Din historie – det er også en historie om Gud!

Tænk over det… tænk over, hvad det virkelig betyder… at Gud hele tiden er opmærksom på dig. Han ønsker hele tiden at finde måder, hvor han kan vise dig, hvor højt han elsker dig. Han sender engle for at hjælpe dig. Han lader sin Ånd trøste dig. Han leder dig, uden at du ved det. Han passer på dig, uden du har bedt om det.

Og… faktisk, er hans største ønske, at du opdager det! Og at kærligheden i dig vækkes… til ham! At din tillid til ham øges, så du beder ham om endnu mere…

Wau!

Gud sagde sådan her til Josva: “Ligesom jeg var med Moses, vil jeg være med dig; jeg lader dig ikke i stikken og svigter dig ikke” (Jos 1,5).

… det er derfor, at vi har historierne. De vil fortælle os, at ligesom Gud gjorde med dem, vil han gøre med os… Så bare se at læs dem! Du vil blive så opmuntret, når du tager historierne til dig – som løfter fra Gud til dig…

En kommentar

  • Liljan Wollan

    Gud du er min styrke, min frelse, Takk for din historie med meg, og det gir meg trygghet, glede, optimisme og vite At du fortsetter. At du vandrer sammen med meg. Vi to blir uovervinnelige, bare fordi du er det og jeg får være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *