At være sammen med ham

Drives af Ånden

Altså, Helligånden og mig – hvordan sker det?

Gud, jeg vil gerne ledes af dig – jeg vil gerne give din Ånd lederskabet i mit liv… vis mig hvordan…

Og i min læsning af ordet blev jeg begejstret over denne tekst: “Drives I af Ånden” (Gal 5,18). Her har Ånden plads. Her er en vilje, som er større end min egen. Her er en inspiration, som er større end mine egne tanker. Her kommer en trang ind i mig, som gør, at jeg bare må gå den vej, som Ånden viser mig.

Jeg slog teksten op for at få uddybet betydningen af det græske ord for drives. Jeg fandt noget, som greb mig:  at lede sammen med sig selv, som ens ledsager, at bevæge sindet med en insisterende overbevisning, at føre frem til bestemmelsesstedet – som man gør ved et dyr.

Yes! Jeg er tæt sammen med Ånden – vi går vejen sammen. Min sind og vilje vælger at følge den indsigt, jeg har fået. Men jeg ledes også ømt der, hvor jeg ikke forstår vejen – men bare lytter til Åndens måde at føre mig på – i tillid til, at vi kommer derhen, hvor jeg har brug for at være…

Kære dyrebare Jesus – driv mig ved din Ånd i dag! Lad mit sind overbevises, lad mig erfare din nærhed – før mig gennem det, som jeg ikke overskuer eller forstår. Tak for din ledelse i mit liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *