At være elsket

Ligge sammen…

Det er bidende koldt… Viden suser og kulden trænger sig helt ind i knoglerne…

Hvem kan lide at fryse? Nej vel…

“Når to ligger sammen, kan de holde varmen, men hvordan får man varmen, når man er alene.” (Præd 4,11)

Vi har brug for hinanden for holde varmen i livet. Jeg har brug for, at du smiler til mig. At du deler noget af dig selv med mig. At du viser mig omsorg. Jeg har brug for dit knus. Så jeg mærker din varme.

Når jeg mærker din varme – så bliver jeg glad. Jeg får også mod på at tage det næste skridt i mit liv. Det gør mig stærkere i forhold til denne dags udfordringer. Jeg bliver gladere for livet, elsker mig selv mere og har mere overskud til at give et smil til en anden…

Det er måske overskudsvarme… Åh, lad os lave en masse varme – en masse overskudsvarme… inkludere mange flere i varmen… holde om hinanden… holde sammen! Så opfylder vi et af de formål, Gud havde med at give os hinanden!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *