At modtage

Sabbats morgen

Det er sabbat. Jeg vågnede glad ved tanken. Det er sådan en glæde at have en dag, som er anderledes – hvor jeg ikke skal op og i gang med den sædvanlige rytme for senere at komme af sted på arbejde… Hellig tid…

Jeg stod op tidligt, som jeg plejer. Solen skinnede. Jeg ville gå en tur. Sammen med Gud. Tid sammen i solskinnet og naturens stilhed. Dejligt. Hellig tid…

Hellig tid, ja. “Gud velsignede den syvende dag og helligede den” (1 Mos 2,3). Jeg gik på min tur og tænkte på, hvor utrolig taknemmelig jeg er for sabbattens hellige tid. Jeg behøver ikke at gå til verdens ende for at møde Gud… for han har sat et særligt tidsvindue til side hver eneste uge, hvor vi på en særlig måde kan være sammen… Fordybelse, afstand til hverdagene, afslapning, hygge med Herren!

Sikke en gave jeg får uge efter uge! Hellig tid… sabbatstid! Tak – hvor er jeg glad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *