At være sammen med ham

Afslutning

“I min begyndelse er min afslutning” – sagde digteren T. S. Eliot i et af sine digte.

Det gælder bare om så mange ting. “Enhver rejse begynder med de første skridt”, siger vi også…

Så – når jeg er begyndt på mit liv med Gud – så afslutter jeg også mit liv med Gud. Ja, eller stop en gang, nu har Gud nemlig taget det i sine hænder, fordi jeg har givet ham plads. Jeg har “tillid til, at han, som har begyndt sin gode gerning i jer, vil fuldføre den indtil Kristi Jesu dag” (Fil 1,6).

Det, som Gud er begyndt på – det slipper han ikke… Han bliver ved, indtil det er fuldendt! Ligesom denne skønne lille beretning også fortæller os: “Når det kar, som pottemageren var i gang med at forme af ler med hånden, mislykkedes, lavede han det om til et andet kar, som han nu ville have det” (Jer 18,4).

Så han, som begyndte med at skabe mig – han vil genskabe mig, så jeg matcher hans plan for min evighed sammen med ham!

Hvilken lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *