At være sammen med ham

Øjenkontakt

Øjenkontakt med Gud?!

Jep, det er muligt.

Min oplevelse er, at det er ham, som ser mig først – og så ser jeg tilbage. Han ser altid på mig, efter mig – med kærlighed, omsorg, længsel.

“For Herrens øjne spejder ud over hele jorden, så han kan vise sin styrke og hjælpe dem, der helhjertet er med ham” (2 Krøn 16,9).

Så i virkeligheden er det nok, når jeg oplever, at han ser mig, at jeg oplever en nærhed ligesom øjenkontakt. Og – det er dagligt, at jeg oplever, at han ser mig… Og hermed kan du regne ud, at det sker i de helt små ting, det er enkelt, ligetil… slet ikke kompliceret eller uopnåeligt…

Det begynder med min morgenstund med Gud. Tro mig, selvom jeg har kendt Gud i mange år, så kommer jeg nærmest hver eneste dag med en stor følelse af længsel – som jeg ved, at han må fylde – ellers går jeg tom videre…

Det siger jeg til ham: Gud, tak for denne morgen, tak fordi du er her – jeg beder dig fylde mig, møde mig, vise dig selv for mig – for hvis du ikke gør det, så bliver min andagt ingenting – og jeg går tom videre…

Og så tager jeg typisk min Bibel – læser… og så er der bare noget, som rører mig, vækker en tanke, der favner mig eller mit eller det, jeg står i… Der er øjenkontakt! Og jeg bliver fyldt! Fyldt til dagen. Fyldt med glæde. Fyldt af ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *