At være sammen med ham

En søn er givet os

Jesus. Født som søn i en familie på denne jord. Det er fantastisk!

“For et barn er født os, en søn er givet os.” (Es 9,5)

Fordi dette barn er født, vil vi opleve, at “Du gør jubelen stærk, du gør glæden stor.” (vers 2). Med Jesus har vi fået alt! “Herredømmet skal ligge på hans skuldre. Man skal kalde ham Underfuld Rådgiver, Vældig Gud, Evigheds Fader, Freds Fyrste.” (vers 5).

Jesus – min personlige rådgiver. Jeg har adgang til ham igennem bøn – og han elsker at lytte til mine bønner. Han giver en fred, som ligger som en dyb vished, også når der er uro i mit liv. Han er evig – hvor alt muligt andet i denne verden ophører, så er Jesus der altid for mig!

Jesus – min glæde. Det er så stærkt at opleve, at han er her – lige pludselig rører han ved noget i mit liv, som bliver anderledes, fordi han er her. Jeg får lov at erfare Guds tilstedeværelse, ledelse, nærhed. Jo mere jeg mærker af hans kærlighed – jo mere bliver jeg fyldt af glæde.

Tak, kære Gud, fordi du gav din søn! Tak, kære Jesus, fordi du kom – og fordi du er for altid!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *