At modtage

Gud bærer mig…

“Lovet være Herren dag efter dag, Gud bærer os, han er vor frelse.” (Sl 68,20)

Jeg sidder lige så stille og kigger på ordene… De ramte mit behov i dag!

Som et lille menneske, så bliver vi trætte og mangler overskud nogle gange. Pyha, hvordan skal man dog nå alting. For ikke at tale om at overskue beslutninger, processer, relationer, aftaler, opgaver osv… Det kan være så uendeligt i sådan et øjeblik…

Gud mødte mig i mit underskud. Han vidste, hvor jeg var, at jeg var træt og lidt trist… En hilsen fra en veninde opmuntrede mig… Pludselig blev nogle ting alligevel løst… Nogle ting lykkedes…

Jeg åbnede min Bibel, og mine øjne faldt på dette vers. Det var understreget. Lige pludselig følte jeg så stærkt, at Gud lige havde båret mig! Jeg var forbi underskuddet. Jeg var på vej. Jeg blev båret videre frem. Gud lader mig aldrig gå igennem noget, uden at han er der… Ja, han bærer mig faktisk, når trætheden griber mig… Jeg kunne både se og mærke det i dette øjeblik!

Så – jeg ønsker at fortælle dig det: Gud bærer dig! Han vil bære dig hver eneste gang, dine ben er som gelé… Endda før du selv mærker, at du er der – så har han allerede fat… Smil! Også om det er gennem tårer! Giv Gud din jubel! Se op! Hans styrke skal nok klare alt det, som du ikke klarer… Jeg ved det – af erfaring!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *