At modtage

I rette tid

Jairus var virkelig nervøs og stresset. Han havde hentet Jesus, fordi hans datter var meget syg. Så syg, at hun lå for døden, faktisk. Men hvis nu Jesus ville komme og helbrede hende… så ville der jo være håb, nyt liv, glæde i familien igen i stedet for bekymring, tårer og frygt for fremtiden.

Jesus var gået med ham med det samme… Men det rykkede jo ikke… Der var så mange omkring ham, og Jesus tog sig også tid til folk. Han stoppede tilmed op og begyndte at tale om, hvem der rørte ham… Ja, det gjorde mange jo, sådan som alle skubbede! Men det viste sig også, at en kvinde var blevet helbredt af at røre ham.

Det var jo fantastisk! Men skulle det være lige nu? Nu, hvor Jairus’ datter havde brug for hjælp. Hurtigt!

Åh. Nu sank hans mod helt. Der kom nogen hjemmefra og fortalte, at hun var død. Slut!

Men så var det, Jesus sagde: “Frygt ikke, tro kun!”

Det er det, som Jesus siger til dig! Om du synes, at slutningen på det hele er nået. At alt håb er ude. At der ikke er mere at gøre. Så beder Jesus dig om at give ham din tillid. Tro bare på ham. Ja – på ham. Det er ikke dig, det handler om. Hvad du magter, hvad du gennemskuer, hvad du kan gøre. Det handler om Jesus – hvad han kan gøre i dit liv.

Pigen fik livet tilbage! Det umulige skete, fordi Jesus kom… i rette tid! Selvom det så for sent ud… (Mark 5,21-43).

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *