At være sammen med ham

Du skal ikke det hele selv – hav tillid til Gud

Jeg vil møde denne dag med tillid til Gud.

“Stol på Gud af hele dit hjerte, tro ikke, at du kan klare det hele selv. Hav ham altid med dig, der hvor du går hen, så vil han gøre vejen lettere. Tro ikke, at du selv ved alt – hav tillid til Gud, og hold dig fra det, der er ondt. Det er helbredende for din krop og giver dig styrke på din vej” (Ord 3,5-8).

Kan du mærke, at vi ligesom får skuldrene lidt ned: Pyha, det er ikke bare mig, der skal få denne dag til at lykkes… Pyha, det er ikke bare min selvdisciplin og hårde arbejde, der skal få ting til at ske. Pyha, hvordan når jeg dog det hele – og selv det at nå, er ikke hans krav til mig…

Jeg har jo givet denne dag i Guds hænder. Nu kan jeg leve den – gå på den vej, han gør lettere – i tillid til hans hjælp i opgaver og beslutninger.

Når dagen er omme, kan jeg med tak se tilbage på, at han var med mig. Hvert øjeblik.

Åh, så helbredende, ja – stressen over at skulle lykkes med mit liv slipper min mave, min nakke, min vejrtrækning… Han er her – og jeg er her. Sammen møder vi alle denne dags udfordringer og muligheder.

(Bibeltekst fra Bibelen 2020)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *