At være elsket

Gud viser mig sin vej

Jeg kan godt lide, at Gud ikke bare viser mig noget – men at han også lærer mig, hvad jeg skal gøre med det. Derfor lavede jeg en pil i margin i min bibel, der peger på linje to her:

“Vis mig dine veje, Gud
lær mig at gå på dem.”

(Sl 25,4)

Ja, ikke! … Gud, lær mig at ville det, du vil… Lær mig at slippe mit eget… Lær mig bare at turde! Alt det, som er så meget større end mig, Gud… Lær mig det! Lad mig ikke bare stoppe – her – ved mit. Jeg vil gerne dit – også når jeg ikke vil det… Lær mit hjerte det hele!

Og det gør Gud!

“Han viser de hjælpeløse sin vej” (vers 9). “Gud vil lære ham, hvad vej han skal gå” (vers 12). Tilmed når jeg har misset totalt ud: “Han viser sin vej til dem, der gået forkert” (vers 8). Eller når jeg har brug for ekstra hjælp i et farligt landskab… “Mine øjne er rettet mod Gud, det er ham, der får min fod fri fra fælden” (vers 15).

Tak, kære Gud, Tak! Jeg er tryg her – på din vej – i din plan!

(Bibeltekst fra Bibelen 2020)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *