At have tillid

Jesus har en plan – du kan have tillid til ham

Lazarus var syg. Alvorligt syg. Dødens greb omkring ham sås allerede. Familien var urolige. Vennerne var urolige. Og de sendte bud til Jesus:

“Herre, den, du elsker, er syg” (Joh 11,3). Det var tillid. En tillid som mødte en lidt mærkelig ikke-handling fra Jesus. Jesus kom nemlig ikke med det samme. Jesus nåede ikke engang frem til den syge mand. “Da Jesus kom, fik han at vide, at Lazarus allerede havde ligget fire dage i graven” (vers 27). Lazarus var død.

Men det var efter planen. Efter Jesus’ plan. Måske bizart for mennesker. Men Jesus havde gang i noget, der var større. Og han havde allerede med det samme fortalt sin plan: “Den sygdom er ikke til døden, men tjener til Guds herlighed, for at Guds søn skal herliggøres ved den” (vers 4).

Næh, de havde troet, at Jesus ville helbrede Lazarus. Men Jesus havde en anden plan: “Vor ven Lazarus sover, men jeg går hen og vækker ham” (vers 11) – og det betød, at Lazarus var død. Jesus vidste godt, at han var død. Det var en del af planen. Og det var ikke bizart – set med Guds øjne.

For et endnu større mirakel fulgte: Lazarus kom levende ud af graven, selvom han allerede var gået i forrådnelse…

Er noget i dit liv ved at rådne? Har døden sit bitre tag om noget? Er din smerte over det syge ved at æde dig?

Jesus har en plan!

Måske virker det bizart for dig, at han ikke allerede har gjort noget…

Men – han er i gang! Og set fra hans perspektiv er det ikke bizart. Det er større!

Giv dit til ham i tillid. Hvil selv i ham i tillid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *