At modtage

Det handler bare om at tage imod

Nikodemus mødte Jesus om natten i ly af mørket. Og Jesus satte lys på, hvad det handler om:

At tage imod!

Ånden! Ånden skal ind i dit liv, Nikodemus!

“Hvordan kan det gå til?” (Joh 3,9)

Og Jesus svarer: “Du er lærer i Israel og forstår ikke det? Sandelig, sandelig siger jeg dig: Vi taler om det, vi ved, og vi vidner om det, vi har set, men I tager ikke imod vort vidnesbyrd” (vers 10-11).

Nogen tager ikke imod. Måske har du ikke taget imod, Nikodemus. Og det er bare det, du skal gøre. Du skal tage imod, at jeg fortæller dig, at det kan ske: Ånden kan komme ind i dit liv ligesom vinden – lede dig uden du helt kan udgrunde det… Men du kan mærke det!

Og mærk mit vidnesbyrd, Nikodemus. Du har allerede mærket i dit hjerte, hvordan du drages til mig. Du længes efter mere af mig. Og jeg vil fylde dig, Nikodemus. Bare kom! Tag imod!

Ja, kom du til Jesus! Lad al din længsel møde ham! Og han vil fylde dig! Helt!

Når du mærker længslen, så er det vinden – Ånden – der rører dit hjerte. Sig ja! Og følg tilskyndelsen til at søge mere, tage imod mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *