At være elsket

Sandheden er: Han er dig nær!

Adam og Eva gik væk. De syndede nemlig, og så gemte de sig for Gud.

Men sandheden er: Gud gik ikke væk. Tværtimod, Gud gik efter, og “Gud Herren kaldte på Adam: ‘Hvor er du?’ “ (1 Mos 3,9).

Og en dag kom Jesus, og der står: “Det var Gud, der i Kristus forligte verden med sig selv og ikke tilregnede dem deres overtrædelser” (2 Kor 5,19).

Ja, synd skiller mennesket fra Gud. Men synd skiller ikke Gud fra menneske. Gud kom endnu tættere på. Blev menneske. Bar menneskets skyld. Og forenede endnu en gang Gud og menneske – endnu tættere end før.

Og – det er sket! “Kristus forligte verden med sig selv” – datid!

Han er her lige nu – ved siden af dig – og han inviterer dig til at tage imod den sandhed. Til at tro at der ingen afstand er mellem ham og dig. Til at tro at han elsker dig. Til at tro at han vil være med dig i alt, hvad der sker i dit liv.

” ‘Ordet er dig nær, i din mund og i dit hjerte,’ og det ord er troens ord, som vi prædiker. For hvis du med din mund bekender, at Jesus er Herre, og i dit hjerte tror, at Gud har oprejst ham fra de døde, skal du frelses. For med hjertet tror man til retfærdighed, med munden bekender man til frelse, for Skriften siger: ‘Ingen, som tror på ham, skal blive til skamme’ “ (Rom 10,8-11).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *