At være elsket

Gud giver dig stadig mere

Lønsamtale. En kendt afvisning fra leder til medarbejder er noget a la: Jeg kan godt se det, du de siger om din indsats, og jeg synes også, at du er dygtig. Men jeg har næsten ingen lønmidler at gøre godt med, og der er andre i afdelingen, som har mindre end dig, som jeg er nødt til at løfte.

Begrænsede ressourcer. Altid i kamp om at få en andel af dem.

Sådan er det ikke med Gud!

Jesus siger: “For den, der har, til ham skal der gives, og han skal have i overflod” (Matt 13,12). Wau. Det er ikke: Du har fået din del, nu må jeg tage mig af nogle andre… Næh. Og læser vi næste del af sætningen med, så bliver der endnu mere at tænke over: “men den, der ikke har, fra ham skal selv det tages, som han har.”

Hvad betyder det?

Jesus talte egentlig om sig selv… Han var sammen med disciplene, derfor havde de! Så – det er helt enkelt: Har du Gud – får du stadig mere. Har du ikke Gud – så har du en dag ingenting, fordi der ikke er liv uden Gud.

Kære du – du har Gud – og du har dermed alt! … Lad lige det synke ind!

Og samtidig – så betyder det ikke, at der er mindre til andre. Gud evner at give alle alt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *