At være sammen med ham

Når du står et sted med modstand

Jeg vidste det godt. Det var et sted, hvor jeg ville møde modstand. På den ubehagelige måde. Lille og skrøbelig følte jeg mig.

Bad. Lænede mig ind til Ham. Det var det eneste, jeg kunne gøre.

Læste hans ord. Tog disse løfter til mig:

“Fjenden fra nord fjerner jeg fra jer” (Joel 2,20)
“Jeg er Herre jeres Gud, der er ingen anden. Mit folk skal aldrig blive gjort til skamme” (vers 27).

Og sådan blev det. Gud tog sig af modstanden, så den ikke klæbede til mig. Gud lagde sit skjold omkring mig, og jeg blev ikke gjort til skamme. Tilmed fyldte han mig med glæde! Satte mig fri til at nyde det gode, uden at lade det svære forstyrre.

Overgiv dine kampe til Herren. Modstand og ubehageligheder. Gud lader dig aldrig være alene i det. Han hjælper dig med visdom og indsigt, og med at slippe – og han mætter dig med noget andet: Sig selv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *