At være elsket

En kærlighedshistorie om ham og dig

Det største er kærlighed. Det største er HAM.

For “Gud er kærlighed” (1 Joh 4,16).

Kan vi forstå Guds kærlighed? Kan vi forstå Gud? Vi kan erfare ham – og resten er tro. Alt det, vi ikke forstår, favnes af troen.

Og en dag vil vi se hans store kærlighed så tydeligt, så enormt, så ufatteligt, så skønt, så stærkt, evig, totalt favnende – ja, mine ord rækker ikke – men hans kærlighed vil tegne hele perspektivet – der vil ikke være andre streger overhovedet.

Og inde i det store billede er din personlige kærlighedshistorie med ham. Og min. Tænk hvor skønt, at vi, når evigheden begynder, vil møde det ene menneske efter det andet, som kan fortælle sin fantastiske kærlighedshistorie med Jesus!

Og vi er begyndt. Alle de dyrebare oplevelser, hvor vi ser Guds hånd ind i vores liv. Erfaringerne, som vi hører andre dele – om ham! De er så stærke.

Så stærke, ja! Stop op ved dem, dvæl ved dem, tag dem frem – ofte, skriv dem ned, del dem med andre – ja, lad det være de historier som er rammesættende for dit liv!

Se alt det, du ikke forstår af forvirring, smerte og frustration – gennem de historier. Slip aldrig essensen i historierne: Gud er kærlighed – og dit hjerte ved det – og giv ham så det andet – og han vil fylde dig med mere tro og med fred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *